Bästa matlagningsredskapen

  • av

Det är fantastiskt kul att laga mat och något som gör det ännu roligare är att ha en massa grymma redskap att jobba med. Så här tänkte jag dela med mig av mina favoritredskap som jag använder i köket!

Instant Pot DUO60

Den första som jag verkligen inte kunde leve utan i köket är 6-quart DUO60, det råder ingen tvekan om det, Instant Pot har blivit ”it” -apparaten i amerikanska hem. Elektriska tryckkokare fanns innan Instant Pot gick in på marknaden, men de populariserade apparaten och gjorde den nästan lika allestädes närvarande som långsamma spisar var för tidigare generationer.

Den 6-kvartiga DUO60 är en av de mest populära modellerna med sju tillagningslägen (tryckkokare, långsam spis, riskokare saute / brunning, yoghurtstillverkare, ångare och varmare) och 14 förinställda kokprogram som gör det enkelt att laga middag från repa på en hektisk natt.

OXO Good Grips

Jag älksar verkligen avokados men dom kan vara jobbiga att skära så detta redskap är helt perfekt för mig. Om du ständigt sträcker dig efter den näringsrika grönsaken kanske du vill investera i en avokadoskiva. Det kommer att göra jobbet säkrare och enklare, eftersom banbrytaren är plast.

Förutom att öppna avokadot kan du använda den för att ta bort gropen och skära avokadot medan du tar bort den från skalet. Även barn kommer att kunna hjälpa till med att göra guacamole när du har detta i köket!

KitchenAid 2-Speed Hand Blender

En mixer är något som alla behöver i köket och denna är verkligen den bästa jag har testat. En nedsänkningsblandare kan göra nästan allt som en bänkskivmixer kan göra, men den har några extra knep i ärmen. Även om den inte kan krossa is som en bänkskivmixer, kan den blanda drycker, emulgera förband, göra majonnäs och purémjuka grönsaker. Där det verkligen lyser är att blanda soppor och såser direkt i kokpannan. Det är också bra att purera bönor för refried bönor direkt i din gjutjärn stekpanna.

Detta inkluderar en limmad mixerkopp med sidomätningar, men du kan också använda din egen behållare. Blandarmen är avtagbar för enkel tvättning utan att motorn och sladden kommer i vägen, och den finns i en mängd olika färger som matchar dina andra KitchenAid-apparater.

Det var min lista av alla dom redskapen som jag inte hade kunnat leva utan i köket, jag hoppas att ni gillade den och att ni fick några bra tips om vad ni kan köpa för att underlätta och göra det så roligt som möjligt för er i köket!